debilt.allesduurzaam.nl

Wereldwinkel De Bilt

naam contact
Wereldwinkel De Bilt
Hessenhof 9
3731 JV De Bilt  
T 030 234 24 72
 

De Wereldwinkel in De Bilt verkoopt de mooiste wereldcadeaus, verrassend om weg te geven of om zelf te houden en te gebruiken. Wereldwinkelcadeaus zijn authentiek, ambachtelijk en soms zelfs volgens eeuwenoude tradities gemaakt, maar natuurlijk ook met een hedendaags tintje. De cadeaus zijn afkomstig uit landen als India, Ghana, Madagascar en Tibet. Van houtsnijwerk en keramiek tot sieraden en foodproducten.

Elk wereldwinkelcadeau vertelt bovendien een eigen verhaal. Hoe het soms met maar weinig middelen is gemaakt. Hoe de makers met de verkoop ervan hun bedrijf hebben opgebouwd. Of simpelweg dat zij hun kinderen nu naar school kunnen sturen.

Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt. En juist dàt maakt een wereldcadeau tot het mooiste cadeau.
Achtergrondinformatie: boeddhabeelden dromenvangers fair trade fair trade cadeau fairtrade koffie fairtrade wijn gelukslintjes geschenken houtsnijwerk keramiek ketting keukendoeken schorten servetten armbanden tafellakens tajines Wereldwinkel Wereldwinkel De Bilt