debilt.allesduurzaam.nl

Emmaus De Bilt

naam contact
Emmaus De Bilt
Burg. de Withstraat 18
3732 EK De Bilt  
T 030 221 05 13
 

Emmaus De Bilt is een kringloopwinkel. Emmaus geeft waarde terug aan wat is afgedankt. Aan spullen, maar vooral aan mensen.

Emmaus draait immers om mensen. Voor mensen die een dak boven het hoofd missen, kunnen onze woonwerkgemeenschappen een rustpunt zijn; een plek waar ze op adem kunnen komen en weer plannen voor de toekomst kunnen maken. Waar ze tevens zinvol bezig zijn in de kringloopwinkel, die bij elke Emmausgroep de bron van inkomsten is. Waar ze samen wonen, werken en delen met mensen die om idealistische redenen voor het leven in een Emmausgroep hebben gekozen.
Achtergrondinformatie: antiek antiek en curiosa antiek meubels antiek verkopen antieke bureaus antieke kasten antieke klokken antieke meubelen antieke spiegels antieke stoelen antiekhandel antiekwinkel antiquair antiquairs antiquariaat bekleding boedel boedel inkoop boedel inkoop en verkoop boedel verkoop brocante brocante meubels Emmaus Emmaus De Bilt hergebruik inboedel inkoop antiek Kringloop kringloopwinkel tweedehands meubels woninginrichting