debilt.allesduurzaam.nl

Groentenzaak F. Mesu

naam contact
Groentenzaak F. Mesu
Hessenweg 208
3731 JP De Bilt  
T 030 220 50 31
 

Groentenzaak F. Mesu is een afhaalpunt van het ODIN Groente en Fruit Abonnement.

Odin vult wekelijks duizenden tassen met smaakvolle biologische en biologisch-dynamische groenten en fruit van het seizoen. Naast de groenten en fruit vindt u in de tas iedere week interessante informatie over de telers, groenten en fruit en actualiteiten en passende en verrassende recepten.

Met het Odin-abonnement hebben telers meer zekerheid over hun afzet. Zo maken 50 Odin-abonnees het al mogelijk om een stuk landbouwgrond van 1 hectare (10.000m2) biologisch of biologisch-dynamisch te bewerken.

Er zijn 5 soorten abonnementen van € 7,95 tot € 14,95 per tas: met alleen groente, alleen fruit of gecombineerd, voor kleine en voor grotere huishoudens. U kunt de tas op een vaste dag ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt.

Kijk voor meer informatie op http://www.odin.nl/
Achtergrondinformatie: biologisch fruit biologische groente biologische groenten abonnement fruitabonnement fruittassen groenteabonnement groenteabonnement en fruitabonnement groenten abonnement Groentenzaak F. Mesu groentetassen ODIN ODIN Groente- en Fruitabonnement winkelverkooppunten