debilt.allesduurzaam.nl

Duurzaam vakantiehuisje te huur in de Achterhoek

Vakantiewoning 't radhuisje:
Het knusse radhuisje is een 2 persoons vakantiehuisje met een sfeervol, eenvoudig interieur. Op de begane grond een woonkamer met open keuken en een kleine badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevindt zich een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een kinderbedje is te huur, evenals lakenpakketten. Groenten en kruiden uit de biologische moestuin zijn ter plekke te koop. 

radhuisje

Gasten die graag de handen uit de mouwen willen steken, kunnen in overleg meewerken in de tuin in ruil voor verse groenten. 
Het radhuis maakt deel uit van (woon)boerderij De Stegge, grenst aan de boomgaard en ligt in het buitengebied van Winterswijk op 1,8 ha eigen terrein. Op de aardappelschuur liggen 20 zonnepanelen die groene stroom leveren. Ook is er een rietveld waarin al het afvalwater wordt gezuiverd en hergebruikt in toilet en wasmachine.


img 3705

Omgeving: 
Het Buurtschap Kotten ligt 5 km ten oosten van Winterswijk, midden in het Achterhoekse coulissenlandschap. Boerderijen, kleine open akkers (essen) en bebossing wisselen elkaar af in het zacht glooiende landschap. Een heerlijk wandel- en fietsland met diverse natuurgebieden in de directe omgeving. De grens met Duitsland ligt op 2 km. afstand. Op het terrein is een ontdek- en beleefroute ingericht die je naar eigen voorkeur kunt lopen. Je huurt voor 5 euro een rugzakje met plattegrond, kussen en dekentje plus een smakelijke verrassing en bent een paar uur zoet, genietend van de stilte, vogels, bomen, libellen, kikkers en nog veel meer.

Voorzieningen:
In het huisje is een dvd speler, geluidsapparatuur, 2 tuinstoelen en een tuinset aanwezig. De twee bedden zijn eenpersoons, 200x90cm. De bank beneden kan worden omgebouwd tot slaapbank.

Hier kun je meer lezen over de boerderij en het natuurterrein en reserveren